Seniortræning

Kalundborg tennisklub tilbyder seniortræning hver tirsdag fra kl. 17-18.Træneren er Erik Terp.
Han vil undervise dig på et lille hold sammen med 2-3 andre spillere, der også er interesseret i at få rettet op på grundslagene.
Der er træning på følgende datoer:
- 14. maj
- 21. maj
- 28. maj
- 4. juni
- 11. juni
- 18. juni
- 25. juni
Det koster 35 kr. pr. gang.
Holdene bliver dannet efter ”først til mølle princippet”.
Du skal tilmelde dig til Jeanet med en sms på tlf. 5230 4238 eller mail jeanetbrittjensen@gmail.com, hvor du oplyser medl.nr, navn og datoer du har interesse i.
Herefter bliver der dannet hold.
Holdene kan du se på klubbens hjemmeside.
Du betaler til Erik ved første træning.

Voksenintro

Målgruppe: Voksne begyndere – både mænd og kvinder over 18 år.
Har du lyst til at lære spille tennis, så kom og prøv tirsdag den 21. maj kl 18:30 til 20:30.
Har du spillet før og overvejer at komme i gang igen, så er du også velkommen.

Konceptet:
I slutningen af maj og starten af juni har du nemlig mulighed for at komme sammen med andre nye og prøve spillet. Vi stiller baner, instruktør og ketsjere til rådighed. Og får du lyst til at være medlem, så opretter vi særlige træningshold for nye, og har derudover en lang række aktiviteter, der både skal sørge for, at du bliver bedre til at spille, men også så du lærer andre at kende og får nogen af spille med.
Ideen er, at du får en måned til at vurdere, om tennis er noget for dig. Har du derefter lyst til at melde dig ind, så er du meget velkommen. Finder du derimod ud af, at tennis ikke er noget for dig, så siger du pænt tak for denne gang uden sure miner hos os.

Tidspunkter:
Der er fire gange træning og introduktion til Kalundborg Tennisklub:
- Tirsdag den 21. maj 2019 kl. 18:30 til 20:30
- Tirsdag den 28. maj 2019 kl. 18:30 til 20:30
- Tirsdag den 04. juni 2019 kl. 18:30 til 20:30
- Tirsdag den 12. juni 2019 kl. 18:30 til 20:30

Vi er en meget social klub med masser af aktiviteter for alle spilleniveauer og aldre – fra yngste på ca. seks år og til spillere på over 80.

Vi sørger for, at du kommer til at spille og snakke med andre begyndere – og forhåbentlig møder du andre, som du har det sjovt sammen med. Vi planlægger også en “spil-sammen-aften” en hverdagsaften, så der bliver endnu større muligheder for at lære andre at kende.

Første mødetid og spille sted:
Tirsdag den 21. maj kl. 18:30 – gerne lidt før.
Adressen er Møllebakken 40 B.

Her byder vi velkommen – og alle får udleveret en ketsjer, og herefter er der spil på banerne under kyndig vejledning af klubs træner.
Behøver du ikke en ketsjer, så skriv det ved tilmeldingen.

Hvad koster det?
Den første tirsdag er gratis, hvis du mener det er noget for dig tilmelder ud dig det videre forløb og de næste 3 tirsdage.
Prisen for træning, introduktion og spil er 200 kr. – inklusiv en ketsjer, hvis du har brug for det.
Ketsjeren kan du beholde også efter kampagnen. Har du ikke brug for en ketsjer, så skriv det ved tilmelding. Prisen er dog den samme.
Efterfølgende kan du melde dig ind i Kalundborg Tennisklub. Hvor du får sommermedlemsskabet for kampagne pris på 500,- kr. mod normalt 850,- kr.

Kontakt i tilfælde af spørgsmål:
Jan Sædder, mail: Kalundborgtennisklub@gmail.com.
Hjemmeside: www.kalundborgtennisklub.dk. FB: kalundborgtennisklub

Træning sommer 2019

Kl. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag
09-10 Motionist U80     Motionist U80
10-11 Motionist U80     Motionist U80
11-12 Motionist U80     Motionist U80
16-17   Junior
Hold efter styrke og alder
Junior
Samme hold som tirsdag
17-18    Junior
Hold efter styrke og alder

Junior
Samme hold som tirsdag
18-20       Selvtræning UngSenior/Senior

Herudover vil der i løbet af sommeren være en række andre tiltag i form af:
"Drop In" som er at man møder op og spiller på tværs.
"TennisGrill" som er miniturnering med grill hygge bagefter.
"Voksen Begynderintro", som vil være begynder træningsrække for voksne nybegyndere og uøvede.
Nærmere herom fremkommer på klubbens hjemmeside efterhånden, som det bliver aktuelt.