TennisCamp

Hvornår?
I Uge 32 fra mandag d. 6. august til torsdag d. 9. august 2018 kl. 9 – 15, alle fire dage. Tilmeldingsfrist og betaling er mandag d. 16.7.

Hvor?
I tennisklubben på Møllebakken 40, 4400 Kalundborg

Pris?  600 kr. Betal til klubbens konto i Jyske Bank, reg.nr. 5038 – konto nr. 1284236 eller MobilePay nr. 85640.

Hvad får du?
Intensiv, seriøs tennistræning og små turneringer, blandet med sjov og leg omkring i området. Måske en dukkert i fjorden ved Gisseløre.
Trænerteamet består af klubbens faste trænere, Mads, Erik og Jan suppleret med hjælpetræner, hvis der bliver behov.
Du får en T-shirt, der vil blive sørget for forfriskninger, frugt og saft/vand. Her hjælper et par frivillige fra klubben.
Far eller mor må også meget gerne give et nap med at skære frugt m.m. nogle timer en af dagene, hvis de har tid.
Den sidste dag, torsdag, fra kl. 14, er forældre og andre familiemedlemmer velkomne til lidt hygge på terrassen og til at deltage aktivt på banerne med børnene.

Hvem kan deltage?

Alle børn og unge fra 6 -18 år, øvede eller uøvede. Du behøver ikke melde dig ind i klubben for at deltage. Så hvis du er på besøg hos familien eller bor i sommerhus, så er her chancen for lidt ekstra krydderi på ferien.

Hvad skal du have med?
En madpakke hver dag, drikkedunk, tennissko og ketcher. Eventuelt kan ketcher lånes i klubben. Tennisskoene må ikke have dybe profilsåler.

Hvad skal du gøre nu?
Deltagerne får nærmere besked.

Hvis I har spørgsmål om arrangementet, ring da venligst til Jan på 2140 9009 eller send en sms eller en mail