Aflysninger

For en god orden vil bestyrelsen gøre opmærksom på at Rynkevanghallen benyttes af mange interessenter. Derfor kan der forekomme aflysninger. Man kan altid gå ind på følgende hjemmeside og checke dette: http://www.kalundborg.dk/hallerne.

Hvis døren ind til hallen er låst, når man kommer for at spille i vores faste tider, kig da lige efter, om der skulle være en lærer på skolen, ellers ring til receptionen i Kalundborg Hallerne eller den vagthavende: På telefon 59515011 og tryk 4.

Indendørs Tennis til Vinter

Indendørs bolde.

I stil med tidligere sælger klubben de specielle indendørsbolde fra Tretorn.

De sælges 4 bolde for DKK 70,-.

Der kan foretages en forhåndsbestilling ved at sende en mail til kalundborgtennisklub@gmail.com eller tag kontakt til Jan Sædder.

Forhåndsbestillinger kan foretage frem til den 20/9-17.

Husk.
Man skal huske på at alle som er tilmeldt indendørs og betalt vinterkontingent frit kan booke banen i ledige tidsrum.

Vintertider 2017/18

Indendørs Tennis til Vinter

Vi har timer i Rynkevangshallen – er du interesseret?

Tiderne i Rynkevangshallen vinter 2015/16 er:

Mandag: 16 – 21

Tirsdag: 16 – 18
Junior træning. Der trænes i to hold *). De mindre fra 16 til 17 og de større fra 17-18.

Onsdag: 16 – 21

Torsdag: 16 – 18
Junior træning. Der trænes i to hold*. De mindre fra 16 til 17 og de større fra 17-18.

Fredag: 16 – 21

Lørdag: 8 – 15

Søndag: 10 - 15
(Faste Hold tider / fri booking efter gældende regler)

*)Hold inddeling af juniorer aftales efter træningsstart.

Vinter kontingent:
Pris for hele vinter sæsonen indtil udendørs i april 2018 er:
Senior DKK 400,-. Fribooking.
Junior DKK 350,-. Udover fribooking dækker dette også 2 x 1 times træning om ugen.

Kontingent for vinter 2017/18 betales på konto: 5038-1284236 eller MobilePay 93963360.

Indbetales senest 3/10-17.

I forbindelse med indbetalingen angives medlemsnummer og/eller fulde navn.

Faste Hold, indendørs (tilbud til seniorer):

Er du interesseret i et fast tidspunkt til jeres double?

Så skriv dig og dit hold på listen i klubhuset eller send en mail til kalundborgtennisklub@gmail.com

Sidste frist for tilmelding er den 20/9-17.

Vi har i stil med de forgangne år valgt at tilbyde faste tidsrum for doublehold (Faste Hold = mindst 4 personer).

Et Fast Hold kan få tildelt 1:15 time.

Medlemmer, som ønsker disse Faste Hold tider, tilmelder sig ved at sende en mail til kalundborgtennisklub@gmail.com eller påføre sig listen i klubhuset.

Alle på holdets navne og medlemsnumre påføres, samt det tidspunkt som ønskes som 1. prioritet og et tidsrum som 2. prioritet (evt. 3.).

Bestyrelsen vil da gennemgå ønskerne, hvis der er sammenfald mellem flere hold på samme prioriteret tidsrum trækkes der lod.

Oplysninger om de endelig tidsrum for de faste hold vil være at finde på klubbens hjemmeside.

Spiller børs.
Hvis der er enkelt person, som gerne vil spille indendørs på et fast tidspunkt i stedet, men ikke kan samle 4 personer til et Fast Hold, har vi følgende mulighed:

Der sendes en mail til kalundborgtennisklub@gmail.com med navn, medlemsnummer og evt. bemærkninger, f.eks hvis der er tidsrum som ikke passer.
Vi samler da tilmeldingerne sammen og laver da nogle Faste Hold.
Tidsrummet man får, er da afhængig af om tiden er ledig.

Tilmelding senest 20/9-17.

Husk.
Man skal huske på at alle som er tilmeldt indendørs frit kan booke banen i ledige tidsrum.